tisdag 29 mars 2011

Dax att skriva någonting här!

Har blikvit taskigt med uppdatering på bloggen senaste tiden!Har haft fullt upp med att jaga kommunen så att jag ska få igång vatten och avlopp,har i skrivande stund äntligen fått igång båda två.Tur att proppen var på deras sida så då slapp man då betala eländet!

Tavelsjön i Lördags:
Gick till samma plats som sist då jag blev 7:a på 7,2kg  fördelen nu motför då var att det var mindre folk och att jag hittat igen ett flak med jämndjup på 4m fick fisk i 70% av hålen vissa hål kunde man få 1,5kg i fisken snittade ungefär 60g.Jag lyckades snurra upp 10,5kg och hade bra marginal till 2:an på 8,4kg.Så med andra ord en seger i lördags och riktigt roligt fiske,fiskade med 52mm pirk och 14krok

DM på Trehörningen:
Vad ska man säga,fick inget jätteflyt i nåt hål men halvbra flyt i dom flesta hålen men det vinner man inget DM på! Frågade dessutom några andra fiskare om dom liksom jag tappade mkt fisk på vägen upp,och det gjorde dom,fisken satt många gånger ytterst i läppen så dom var inte riktigt på G!Blev 8:a på 8kg skulle behövt 6hg till för att ta mig till SM!Vi blev även 2:a i lag men får bara skicka ett lag!Surt sa räven men bara att fiska bättre ingen ide att gnälla.!

Till helgen har vi Setra-nappet på en lurig sjö med väldigt grov abborre fast ingen mängd på småfisken
kan gå hur fan som helst!

Vi har även Stavaträsknappet som brukar vara halvtrög och jävlig men ändå en sjö som jag gillar lite grann
men jag vet inte varför?!Denna sjön vill man gärna få en Gädda på eftersom dom räknas!

torsdag 10 mars 2011

HEDENSKOGSPIRKEN TILL FÖRSÄLJNING!

Efter att ha inlett ett samarbete med Olles fiske&fritid i Borlänge,så kan jag med stolthet meddela att jag nu har ett gäng väldigt välgjorda Hedenskogspirkar(inga gjutna kopior) Har för närvarande hemma följande pirkstorlekar: 40mm 45mm 50mm 55mm mestadels har jag hemma silver/guld räfflad men finns även en del släta samt ett mindre antal silver/brons priset för pirkarna är 60kr/st en liten peng för ett så gediget hantverk!
Vid intresse är det bara att maila mig storlek och färg så skickar jag dom så fort som möjligt!

tisdag 1 mars 2011

Helgens bataljer!

I lördags var det dags för en 3 timmars tävling på min favoritsjö Tavelsjön,En garanterad +10kg sjö!
Men 2dm nysnö ställde till det lite grann och fisken var trögare än vanligt.Bestämde mig för att fiska nära starten med mycket folk omkring mig till följd.Hade bitvis riktigt bra fiske,men hade 3gäddor som förstörde för mig och jag blev 2pirkar fattigare samt en del tävlingstid,slutade hursomhelst 7:a i tävlingen på 7,2kg vinnaren hade 8,9kg!Vem vet om man inte jävlats med gäddorna kanske det gått vägen?!

Söndagen var det dags för DM i Mormyska på Skråmträsket!
Tänkte att då jag i egenskap av tävlingsledare ändå var tvungen att arrangera DM:et och vara där kunde jag lika gärna fiska!Sagt och gjort vi fiskade 2 x 1,5h med invägning,lägsta platssiffra efter 2 tävlingar vinner samt att vi körde en paralell insatstävling!Första deltävlingen blev en flopp och jag kom 7:a!Andra deltävlingen gick bättre och jag lyckades vinna!Fick platssiffra8 vilket ledde till en 3:e plats i herrseniorklassen.Så med andra ord så är jag inkvalad till Mormyska SM!!! Tog även pris i insatstävlingen där jag blev 5:a så med andra ord pris hela helgen men skulle velat vinna alla 3!!!
Har varit ett tag sen jag uppdaterat bloggen,men har varit extremt mycket jobb både med krok och på mitt vanliga jobb,men ska försöka uppdatera minst en gång i veckan//URBANKROKEN