lördag 13 november 2010

Nu har man tydligen skapat en blogg!

Nu verkar jag lyckats att starta en blogg alldeles själv.Tanken med bloggen är att försöka vara delaktig att föra pimpelsporten framåt,samt visa upp mina krokar.Dom flesta har säkert sett dom och många har fiskat med dom i många år!Den främsta publiciteten har skett genom ViM-pirkens blogg.Tanken är att jag ska få mer feedback från alla duktiga fiskare runtom i vårt land,vem vet den bästa kroken kanske inte är tillverkad än?!

4 kommentarer:

 1. Välkommen in i bloggvärlden!

  Den här bloggen ska bli intressant att följa!

  Kaj

  SvaraRadera
 2. Jo det blir den säkert,bara jag klarar av att lägga upp lite bilder:)

  SvaraRadera
 3. Ojdå! Skellefté borna tar till sig det nya.....vad bra, fortsätter du med med att utveckla tävlingarna också då kanske det går att åka på tävlingar i Skellefte trakten som inte är tvåtimmars tävlingar i små hagar å meta mört!!

  SvaraRadera
 4. Jadu anonym,eftersom vi i skellefteå har en tradition med byatävlingar,skulle jag bli rullad i tjära och fjädrar om jag som tävlingsledare skulle anordna paralella insatstävlingar!Mört är ett störningsmoment men man är medveten om att dom räknas då man löser startkort,anonymt gnäll är bara patetiskt,om man vill föra sporten framåt så ska man göra sin stämma hörd!!!

  SvaraRadera