fredag 2 november 2012

En ny och spännande säsong

Nu börjar det dra ihop sig till en ny och spännande säsong!
Tänkte skriva ett inlägg eftersom sidan i princip varit död sen februari ifjol!

2012 var för mig ett väldigt spännande år fullt av förändringar,det absolut största som hände var födseln av min son Alfred som föddes 2012-03-01.

Har väl börjat växa in i papparollen nu så att man känner sig lite mer hemma,kan inte räkna antalet blöjpaket man släpat hem,eller burit till soptunnan,men bortsett från sådana vardagliga fenomen så är Alfred en otrolig glädjekälla  för mig,och hans mamma naturligtvis!
Jag kommer precis som det står min logga att tillverka krokar av samma kvalité som tidigare,har några nya ideer som jag hoppas kunna genomföra,men med ett begränsat mått av tid så ges utvecklingsarbetet inte fullt så mycket utrymme!Måste prioritera att tillgodose alla duktiga pimpelfiskare med ett fullgott kroksortiment!

Nu går jag bara och väntar på att få beträda årets första is helst utan 0,5m snö på!Dom 3 senaste norrlandsvintrarna har varit helt förkastliga vad det gäller förhållanden på pimpelisar och som villaägare(FY FAN)

Nämnas bör också Martin och Eriks nya blogg Pimpelsport!Hoppas dom är bättre än jag på att hålla bloggen aktiv(Vilket inte är särskilt svårt)Men ska försöka skärpa mig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar