tisdag 29 mars 2011

Dax att skriva någonting här!

Har blikvit taskigt med uppdatering på bloggen senaste tiden!Har haft fullt upp med att jaga kommunen så att jag ska få igång vatten och avlopp,har i skrivande stund äntligen fått igång båda två.Tur att proppen var på deras sida så då slapp man då betala eländet!

Tavelsjön i Lördags:
Gick till samma plats som sist då jag blev 7:a på 7,2kg  fördelen nu motför då var att det var mindre folk och att jag hittat igen ett flak med jämndjup på 4m fick fisk i 70% av hålen vissa hål kunde man få 1,5kg i fisken snittade ungefär 60g.Jag lyckades snurra upp 10,5kg och hade bra marginal till 2:an på 8,4kg.Så med andra ord en seger i lördags och riktigt roligt fiske,fiskade med 52mm pirk och 14krok

DM på Trehörningen:
Vad ska man säga,fick inget jätteflyt i nåt hål men halvbra flyt i dom flesta hålen men det vinner man inget DM på! Frågade dessutom några andra fiskare om dom liksom jag tappade mkt fisk på vägen upp,och det gjorde dom,fisken satt många gånger ytterst i läppen så dom var inte riktigt på G!Blev 8:a på 8kg skulle behövt 6hg till för att ta mig till SM!Vi blev även 2:a i lag men får bara skicka ett lag!Surt sa räven men bara att fiska bättre ingen ide att gnälla.!

Till helgen har vi Setra-nappet på en lurig sjö med väldigt grov abborre fast ingen mängd på småfisken
kan gå hur fan som helst!

Vi har även Stavaträsknappet som brukar vara halvtrög och jävlig men ändå en sjö som jag gillar lite grann
men jag vet inte varför?!Denna sjön vill man gärna få en Gädda på eftersom dom räknas!

1 kommentar:

  1. Hej på dej lillgubben! Se till att Elden å du sköter er i helgen,så syns vi snart i Jämtland! Ska se om jag får tag i några starka Turkkorvar, så kan det nog bli så att jag bjud påen bit å en pilsner.

    SvaraRadera